boomkwekerij gespecialiseerd in karaktervolle planten
haagstructuren in grote maten
meerstammige en hoogstammige solitairs
strak gesnoeide vormen

Vacature

Close

Wij zoeken een extra verkoopmedewerker.

Scroll naar beneden voor meer info.

omhoog Bezoek de kwekerij Vraag onze catalogus aan

Vacature

Solitair is reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het kweken van solitaire planten. Ze vinden hun weg naar prachtige groenprojecten over heel Europa.

Heb jij een passie voor groen en zin om ons verkoopteam te versterken?

Je begeleidt zowel professionelen, alsook hun particuliere klanten, uit binnen- en buitenland doorheen de kwekerij. Ervaring in de verkoop is geen must, maar je hebt absoluut een passie voor planten en wilt meedenken met de klant om zo de juiste bomen te vinden die binnen hun project passen. Je beschikt over:

  • Talenkennis: Nederlands, Duits, Engels en Frans zowel mondeling als schriftelijk
  • Goede kennis van bomen en struiken
  • Gevoel voor esthetiek en inzicht in tuin- en landschapsarchitectuur

Je komt buiten in weer en wind en toont interesse in alle werkzaamheden en veranderingen in de kwekerij.

Je bouwt zo een uitstekende kennis op van ons assortiment en haar dynamiek. Zo stel je vlot offertes op naar aanleiding van een klantenbezoek, mailing of telefoongesprek.

Je bent de contactpersoon voor de klant, vanaf de eerste kennismaking tot na de verkoop. Ook van de logistieke kant ben je op de hoogte. Daarnaast vul je de job verder aan met zaken binnen het bedrijf die aansluiten bij je eigen interesses en kwaliteiten.

Wij bieden jou een voltijdse, boeiende job met een fijne afwisseling tussen binnen- en buitenwerk in een aangename familiale sfeer.

Stuur je motivatiebrief en CV naar info@solitair.be.

Voor meer informatie kan je telefonisch contact met ons opnemen op het nummer 03 313 95 99.

Bedrijf

Solitair is meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het kweken van solitaire planten. Wat oorspronkelijk een kleine kwekerij was van haagplanten en snoeivormen, is vandaag een trendsetter in zijn sector. Inmiddels beschikken we over 100 hectare solitaire planten in de meest uiteenlopende vormen en maten. Ze vinden hun weg naar prachtige groenprojecten over heel Europa. De passie van oprichter Dirk Cools en de motivatie van het enthousiaste Solitair-team zijn een ideale voedingsbodem voor de constante groei en bloei van Solitair.

Visie

Solitair is een groothandel die levert aan professionelen uit de groensector. Ons cliënteel bestaat voornamelijk uit tuinarchitecten en tuinaannemers. De aanplant van grote volwassen bomen vraagt immers de nodige kennis en nazorg. Een volwassen plant van Solitair heeft voldoende ruimte en licht gekregen om te worden wat hij nu is. Onze planten worden ook regelmatig ondersneden om goede kluiten te kunnen garanderen. Of het nu gaat om een haagplant of een unieke oude boom, elke plant die bij Solitair groeit, is een kwaliteitsplant. Onze kwekerij is een steeds evoluerende showroom van karaktervolle planten. We zijn namelijk voortdurend op zoek naar nieuwigheden om onze collectie aan te kunnen vullen.

Logistiek

Solitair beschikt over eigen vrachtwagens en werkt eveneens nauw samen met transportbedrijven om zijn planten naar de klant te vervoeren, in binnen- en buitenland. Voor onze grootste bomen doen we hierbij regelmatig beroep op uitzonderlijk begeleide transporten.

Assortiment

Neem de tijd om een ‘digitale wandeling’ te maken door ons assortiment. Wij stellen u hier een relevante greep voor uit onze voorraad, maar attenderen u er graag op dat dit geen volledig overzicht is. Indien u meer informatie wenst, aarzel niet om contact op te nemen!

Voor wie?

Team

Contact

Laat u inspireren door ons uniek assortiment solitaire planten!
Een concreet groenproject in gedachten? Of gewoon benieuwd naar ons ruime aanbod? U bent van harte welkom! Maak zeker een afspraak, zodat we voldoende tijd kunnen uittrekken om u rond te leiden.

Contactgegevens

Solitair nv

Brechtseweg 208
2990 Loenhout
België

T 0032 3 313 95 99

E-mail:

Bereikbaarheid

Via autosnelweg E19
Luchthaven: Antwerpen, Brussel, Eindhoven
Treinverbinding: Antwerpen, Brussel
Indien nodig organiseren wij vervoer van de luchthaven of het station naar Solitair.

Wenst u de catalogus via e-mail te ontvangen (pdf), vul onderstaande gegevens in:
captcha

Indien u graag de catalogus in boekvorm per post ontvangt vul onderstaande gegevens in.


captcha

Bekijk onze catalogus online

 

Cookie policy - Privacy - Disclaimer