boomkwekerij gespecialiseerd in karaktervolle planten
haagstructuren in grote maten
meerstammige en hoogstammige solitairs
strak gesnoeide vormen

omhoog Bezoek de kwekerij Vraag onze catalogus aan

Bedrijf

Solitair is meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het kweken van solitaire planten. Wat oorspronkelijk een kleine kwekerij was van haagplanten en snoeivormen, is vandaag een trendsetter in zijn sector. Inmiddels beschikken we over 100 hectare solitaire planten in de meest uiteenlopende vormen en maten. Ze vinden hun weg naar prachtige groenprojecten over heel Europa. De passie van oprichter Dirk Cools en de motivatie van het enthousiaste Solitair-team zijn een ideale voedingsbodem voor de constante groei en bloei van Solitair.

Visie

Solitair is een groothandel die levert aan professionelen uit de groensector. Ons cliënteel bestaat voornamelijk uit tuinarchitecten en tuinaannemers. De aanplant van grote volwassen bomen vraagt immers de nodige kennis en nazorg. Een volwassen plant van Solitair heeft voldoende ruimte en licht gekregen om te worden wat hij nu is. Onze planten worden ook regelmatig ondersneden om goede kluiten te kunnen garanderen. Of het nu gaat om een haagplant of een unieke oude boom, elke plant die bij Solitair groeit, is een kwaliteitsplant. Onze kwekerij is een steeds evoluerende showroom van karaktervolle planten. We zijn namelijk voortdurend op zoek naar nieuwigheden om onze collectie aan te kunnen vullen.

Logistiek

Solitair beschikt over eigen vrachtwagens en werkt eveneens nauw samen met transportbedrijven om zijn planten naar de klant te vervoeren, in binnen- en buitenland. Voor onze grootste bomen doen we hierbij regelmatig beroep op uitzonderlijk begeleide transporten.

Assortiment

Neem de tijd om een ‘digitale wandeling’ te maken door ons assortiment. Wij stellen u hier een relevante greep voor uit onze voorraad, maar attenderen u er graag op dat dit geen volledig overzicht is. Indien u meer informatie wenst, aarzel niet om contact op te nemen!

Voor wie?

Team

Contact

Laat u inspireren door ons uniek assortiment solitaire planten!
Een concreet groenproject in gedachten? Of gewoon benieuwd naar ons ruime aanbod? U bent van harte welkom! Maak zeker een afspraak, zodat we voldoende tijd kunnen uittrekken om u rond te leiden.

Contactgegevens

Solitair nv

Brechtseweg 208
2990 Loenhout
België

T 0032 3 313 95 99

E-mail:

Bereikbaarheid

Via autosnelweg E19
Luchthaven: Antwerpen, Brussel, Eindhoven
Treinverbinding: Antwerpen, Brussel
Indien nodig organiseren wij vervoer van de luchthaven of het station naar Solitair.

  Wenst u de catalogus via e-mail te ontvangen (pdf), vul onderstaande gegevens in:
  captcha

   Indien u graag de catalogus in boekvorm per post ontvangt vul onderstaande gegevens in.


   captcha

   Catalogus

   Cookie policy - Privacy - Disclaimer